O scrisoare deschisă către toți bărbații din România care vor să facă sex mai bine fără să se simtă vinovați

Numele meu este Dr. Mendi. Sunt terapeut matrimonial și familial autorizat. Cabinetul meu se află în București și are numărul de licență 00218.

 

Sunt absolventă a două universități diferite și mi-am dedicat întreaga viață pentru a ajuta oamenii să rezolve tot felul de probleme familiale.

 

Prin urmare, ultimul lucru pe care vreau să îl fac este să jignesc pe cineva sau să îl fac să se simtă inconfortabil din punct de vedere emoțional. Vă spun acest lucru pentru că

Tot acest mesaj este despre sex

Dacă subiectul sexului te jignește sau dacă religia ta interzice discuția despre sexul extrem de plăcut, atunci ar trebui să nu mai citești acum.Dacă visezi să cunoști secretele sexului grozav, acesta este cel mai interesant articol pe care îl vei citi vreodată.

Iată de ce;


Cercetările au arătat că mai puțin de 39% dintre bărbații din România se bucură efectiv de beneficiile și plăcerea maximă a unui sex bun.


Acest lucru se datorează alimentelor pe care le consumăm și unora dintre obiceiurile noastre de viață.


În anii mei de experiență în practică, consilierea a sute de bărbați și femei, am învățat că secretul numărul unu care le face pe femei să se bucure de sexul cu un bărbat este.

Duritatea și puterea penisului său.

Mulți profesioniști vor ezita să vă spună acest adevăr, dar nu și eu.


Am intervievat 47 dintre clienții mei care sunt femei.


Le-am spus că răspunsurile lor sunt confidențiale și că identitatea lor nu va fi dezvăluită.


Le-am rugat să-mi spună ce face ca sexul să fie cel mai plăcut pentru ele.

42 din 47 au spus că un bărbat cu un penis foarte mare și tare

Femeile au spus că le place să țină în mână un penis lung și tare și că le face să se simtă bine.

 

De asemenea, au spus că le place să facă sex cu un penis lung pentru că este foarte plăcut pentru ele și se simt ca și cum ar fi deja în rai.

 

Din moment ce acum știu secretul doamnelor


am început să caut cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți potența bărbaților.Am observat că existau multe creme și geluri de vânzare în România, dar toate erau făcute din formule ieftine care nu funcționau.

Am văzut și soluții care funcționează, dar numai pentru câteva ore.

Aveam nevoie de o soluție permanentă și l-am contactat pe prietenul meu Markson, care are un laborator în Paris.

Am început să lucrăm la o formulă de laborator care să funcționeze cu adevărat și, după 8 luni de dezvoltare, avem în sfârșit soluția.

Am început recent să o vindem în România și s-a vândut ca un foc de paie în zona Savanah.

Se vinde rapid, nu am produs multe din ea


Îl puteți solicita pe al dumneavoastră astăzi și vă va fi livrat într-un pachet discret.Pur și simplu introduceți numele și numărul de telefon de mai jos și unul dintre reprezentanții noștri vă va suna pentru a vă confirma detaliile.

DOAR 358 179 lei DOAR AZI

DISCLAIMER: This site is not part of Facebook website, Facebook Inc. Additionally this site is not endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of Facebook Inc.

Copyright 2022. All right Reserved.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.