Πάνω από 10.000 παραγγελίες παραδόθηκαν φέτος

Πληρώνετε μόνο όταν παραλάβετε την παραγγελία σας

ΔΩΡΕΆΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ

€90

€45

Το προσωπικό κλιματιστικό, που θα φρεσκάρει τον αέρα γύρω σας σε ένα λεπτό. Είναι πολύ ελαφρύς και ήσυχος. Έχει 3 λειτουργίες ταχύτητας.

Η συσκευή δημιουργεί γρήγορα ένα ευχάριστο μικροκλίμα κοντά στον χρήστη. Με αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρό αέρα όπου θέλετε: στην κουζίνα, στο γραφείο, στο σαλόνι.

Η συσκευή λειτουργεί αθόρυβα και μπορείτε να την πάρετε στη δουλειά σας.

ΑΝΏΤΕΡΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ

  • Χρησιμοποιείστε το τη νύχτα!

   Το Arctic Air αναζωογονεί, υγραίνει τον αέρα και λειτουργεί εξαιρετικά το βράδυ. Διαθέτει ελκυστικό σχεδιασμό και ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Αλλάξτε το χρώμα του φωτισμού για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Διαθέσιμα χρώματα: μπλε, κόκκινο, λευκό, καφέ, μωβ, κίτρινο, πράσινο.

  • Γρήγορη εγκατάσταση: γεμίστε το με νερό!

   Η υπέροχη συσκευή λειτουργεί χωρίς προεπιλογές και πολλές ρυθμίσεις. Απλά γεμίστε το με νερό και συνδέστε την στην πρίζα.Μετά την πλήρη γέμιση της συσκευής με νερό, μπορεί να λειτουργεί για 8 ώρες. Για την ψύξη του αέρα χρειάζεται μόνο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Το Arctic Air δεν περιέχει χημικά συστατικά και δεν βλάπτει το περιβάλλον .

  • Κατάλληλο για οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας!

   Το Arctic Air θα λειτουργεί παντού όπου χρειαστεί: στην αίθουσα γυμναστικής, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο ή ακόμα και στο γραφείο! Λόγω του συμπαγούς μεγέθους του, της ελαφρότητας του και της δυνατότητας να λειτουργεί όχι μόνο από την πρίζα αλλά και με άλλους τρόπους (μέσω υπολογιστή ή μέσω τροφοδοσίας), μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε μαζί σας ...

ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΌΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ

Αμπντέρους

Το καλύτερο πράγμα που αγόρασα το 2022. 

Aλεξάνδρα  

Αυτή η συσκευή με σώζει στη δουλειά. Η ζέστη άρχισε ήδη, και αυτό το κλιματιστικό φρεσκάρει και υγραίνει τον αέρα. Απλά αξίζει.

 

Νικόλας

Γεια σας! Η γυναίκα μου με ευχαρίστησε, και θέλω να ευχαριστήσω και εσάς γι 'αυτό το μικρό αλλά ισχυρό κλιματιστικό. Εξαιρετική συσκευή, τέλεια και για την νύχτα...

Προς το παρόν διεξάγουμε ένα προωθητικό πρόγραμμα. Που σημαίνει ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας 50% έκπτωση από τις αγορές τους καθώς και δωρεάν αποστολή

Αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Αυτή η έκπτωση θα τελειώσει πολύ σύντομα

ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΉΣΕΙΣ

Πουλάμε το πρωτότυπο.

Η ΈΚΠΤΩΣΗ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΣΎΝΤΟΜΑ 


⇧ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ⇧

€90

€45

DISCLAIMER: This site is not part of Facebook website, Facebook Inc. Additionally this site is not endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of Facebook Inc.

Copyright 2022. All right Reserved.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.